Grupp & Konferens

SAMMANSVETSAR GRUPPER OCH FÖRETAG

Vi vill välkomna dig och dina kollegor till en konferens på Hassela Ski Resort.
En konferens är en investering i framtiden, se till att ni får ut det mesta av det!

Hassela Ski Resort är det perfekta valet för en innehållsrik vistelse präglad av umgänge och gemenskap. Här finns allt samlat på ett och samma ställe: boende, restaurang, konferenslokaler och skidåkning i fantastisk natur precis utanför dörren. Miljö som öppnar upp för umgänge – även efter avslutade möten.

Att ses i vår unika miljö med naturen in på knuten ger er bästa förutsättningar för ett kreativt och givande möte. Här kan grupper sammansvetsas, byta tankar och idéer och förbättra gemenskapen genom roliga aktiviteter.

För oss är det viktigt att er vistelse ger energi och glädje – något vi tycker är precis vad naturen i Hälsingland ger. Vi erbjuder ett brett aktivitetsutbud oavsett om ni önskar vara utomhus eller inomhus. Hitta gemenskap och teamkänsla med hjälp av någon av våra aktiviteter eller varför inte en roligt och fartfylld upplevelse på skotersafari.

Till Hassela Ski Resort åker du för att få en skön mix av konferens och upplevelser. Här finns olika konferenslokaler där den största rymmer 200 personer. Njut av den unika miljön i norra Hälsingland och konferera med utsikt över backen och allt ni kan behöva på ett och samma ställe.

Vi har kapacitet att ta emot allt från små till stora konferenser, grupper och föreningar och har möjlighet att erbjuda allt från dagsresor till övernattningsresor.
Vi ser fram emot att låta er ta del av en eller flera aktiva dagar här hos oss! Vi skräddarsyr helhetskoncept med allt i från boende, mat och aktiviteter – allt utifrån era önskemål.

Välkommen till några avkopplande och aktiva dagar på Hassela Ski Resort mellan den 1 december och 2 april.
Kontakta oss för mer information på info@hasselaski.se eller 0652-56 56 00