Konferenslokaler

Luftiga lokaler

I våra konferenslokaler finns allt som behövs för en lyckad konferens. Whiteboard, projektor, blädderblock etc. Det är alltid iordningställt efter hur du har valt att gruppen ska sitta.

Vill ni fira något extra som hänt företaget eller någon medarbetare så ordnar vi det. Allt från den goda korvbrickan till välkyld Champagne. 

Ingår alltid när du hyr lokal: Block, penna, isvatten, frukt och godis.

Luråsen - 100 m²

Luråsen

Luråsen har en yta på 100 kvm. Lokalen finns i direkt anslutning till hotell, restaurang, pister och bad. Ljus och rymlig med bra ljud och bildutrustning. Största lokal med plats för 80 personer i biosittning. Projektor med stödskärmar för maximal kommunikation även vid full lokal.

Luråsen

Lokal

Parkett

Skol

U-bord

Yta

Luråsen 80 60 - 100 m²

Tallen - 54 m²

Tallen

Ytan på lokalen är 54 kvm och finns i direkt närhet till alla faciliteter. Ligger på plan 1 i direkt anslutning till hotellet. Plats för 48 personer i skolsittning Ljus och fräsch i med utsikt mot skidbackar.

Tallen

Lokal

Parkett

Skol

U-bord

Yta

Tallen 66 48 20 54 m²

Granen - 47 m²

Granen

Ytan på lokalen är 47 kvm och finns i direkt närhet till alla faciliteter. Ligger på plan 1 i direkt anslutning till hotellet. Plats för 32 personer i skolsittning Ljus och fräsch i med utsikt mot skidbackar.

Granen

Lokal

Parkett

Skol

U-bord

Yta

Granen 50 32 16 47 m²

Klubben - 40 m²

Klubben

Klubben ligger i direkt anslutning till lokalen Luråsen, restaurang och pister. 18 personer i skolsittning eller styrelsebord Ytan på lokalen är 40 kvm.

Klubben

Lokal

Parkett

Skol

U-bord

Yta

Klubben - 18 - 40 m²