Bokningsregler

Läs igenom bokningsbekräftelsen

Kontrollera din bokning och kontakta oss omgående om det är något som inte stämmer.

Kunden ansvarar för att uppgifterna på bokningsbekräftelsen är korrekta och att kunden kan nås av viktiga meddelande med den e-postadress och det telefonnummer som uppgavs vid bokningen.


Betalning

Betalning görs vid bokningstillfället. Se Klarnas betalningsvillkor på www.klarna.com/se/villkor

 

 


Avbokningsregler

Avbokningsregler gällande boende och måltidspension

Med avbeställningsskydd

Fri avbokning tidigare än 30 dagar före ankomst .

Avbokning senare än 30 dagar men tidigare än 14 dagar före ankomst. Kostnaden blir 10 % av bokningen + avbeställningsskyddet.

Avbokning senare än 14 dagar men tidigare än 24 timmar före ankomst. Kostnaden blir 50% av det totala priset + avbeställningsskyddet.

Avbokning inom 24 timmar före ankomst. Full debitering.

Avbokning vid sjukdom med giltigt intyg Vid avbokning p.g.a. sjukdom, dödsfall eller olycksfall som drabbat resenären själv eller resenärens maka, make, barn, sambo, förälder eller syskon blir kostnaden avbeställningsskyddet + en expeditionskostnad på 500:-. Skall bestyrkas med giltigt läkarintyg som skall vara oss tillhanda senast 7 dagar efter avbokningstillfället. Giltigt läkarintyg ska innehålla namn och födelsedatum på personen intyget gäller för, läkarens avrådan till resan samt anledningen till avrådan, underskiven av läkaren och med giltig stämpel.

Ändringar tidigare än 30 dagar innan ankomst som innebär byte av period (samma antal nätter), antal personer, arrangemang/paket är kostnadsfritt om prisförändringen blir mindre än 50% av den ursprungliga bokningen. Övriga ändringar är att betrakta som avbeställning och nybeställning.

Utan avbeställningsskydd

Fri avbokning tidigare än 30 dagar före ankomst .

Avbokning / sjukdom / ändring senare än 30 dagar före ankomst Full debitering.

Kostnad för avbeställningsskydd

Pris hel vecka 495:-/boendeenhet

Pris kortare period 290:-/boendeenhet

Om ni ej bokat detta och önskar att boka på detta måste ni kontakta bokningen omgående efter bokningen är utförd.

Avbokningsregler gällande skidhyra, skipass, multipass, badpass, hyrt linne, barnstol, barnsäng och slutstäd

Avbokas kostnadsfritt senast 5 dagar innan första bokad dag.

Avbokningsregler skidskola

Avbokas kostnadsfritt senast 15 dagar innan första bokad dag.


Snögaranti

Gäller 2024-12-20 – 2025-04-06. Om inte minst 2 pister är öppna i Hassela p.g.a snöbrist och du väljer att avbryta din vistelse (senast morgonen efter ankomst), får du tillbaka det du betalat för: Skipass, skidhyra, skidskola, matpaket och logi.


Skipass

Varje SkiPass laddas på ett KeyCard som köps till separat. Om man redan har ett KeyCard går det bra att köpa detta online på vår hemsida. Uppge då numret på KeyCardet. Kortet laddas då på automatiskt med det skipass du bokar.

Återbetalning av Skipass på grund av sjukdom eller driftstörning följer vi SLAO:s riktlinjer och rekommendationer. Läs mer på SLAO:s hemsida.


Multipass

Multipass innehåller: Skipass, bad och för vuxen även längdpass och gym-entré. Antal dagar är styrda till hela boendeperioden, även ankomst- och avresedag. Om ni glömt att bokat Multipass med boendet mailar ni /ringer oss på bokningen omgående. Meddela antal och åldrar. Detta går inte att komplettera själv online. KeyCard tillkommer.


Skidskola

Förbokas i god tid innan vistelse på vår hemsida www.hasselaski.se. Om ni inte hittar det ni söker går det bra att ringa bokningen eller maila till skidskolan på skidskola@hasselaski.se.


Skidhyra

Förboka och förbetala utrustning senast 3 dagar innan första hyresdag på vår hemsida.


Åldersgräns

Minimiålder för att ingå avtal med Hassela Ski Resort AB är 18 år, samt att det måste vara minst en person 18 år fyllda som bor i varje objekt. Legitimering sker vi ankomst.


Nycklar

Hämtas i receptionen. Borttappade nycklar debiteras med 500sek per nyckel.


Husdjur

Vi har vissa boende som är husdjurstillåtna, om ditt bokade boende är djurtillåtet står detta under bokningsdetaljerna på sista sidan/sidorna i denna bekräftelse.


Hotellrum

Se info under bokningsdetaljerna på sista sidan/sidorna i denna bekräftelsefaktura. Slutstäd och linne ingår på alla våra hotellrum, ej dagstäd.


Stuga / Lägenhet

Se info under bokningsdetaljerna på sista sidan/sidorna i din bokningsbekräftelse.

Missad eller undermålig städning kommer att debiteras med en avgift från 4000 sek.

Slutstäd går att boka senast 2 veckor innan ankomst om ej fullbokat. Vid bokat slutstäd skall stugan lämnas senast kl 10.00 på avresedagen. Bokas med bokningen.


Restaurang

Boka bord i god tid.

Vid förbokad halvpension har man automatiskt en plats reserverad. Meddela bokningen vilken tid ni önskar äta om du ej gjort detta direkt vid bokningstillfället. Om ni ej förbokar tid tilldelas ni kvarvarande sittning. Vid önskemål att sitta tillsammans med annat sällskap skall ni meddela detta i god tid innan.


Reklamation

Gällande boendet. Om något saknas eller inte är till belåtenhet ber vi er meddela detta direkt efter incheckning för åtgärd. Kan ej Hassela Ski Resort AB tillhanda hålla boendet i utlovat skick och kan åtgärda detta har du rätt att säga upp bokningen.


Övriga skyldigheter

Kunden/gästen skall mellan kl 23,00 och 7,00 iaktta största hänsyn och tystnad gentemot andra gäster.

Kunden/gästen skall ansvara för skador som uppstår på fastigheten och dess inventarier i de händelser skadan har orsakats av kunden/gästen i sällskapet eller någon annan som bereds tillträde i boendet.

Inga husbilar eller husvagnar får ställas upp vid boendet.

Ej installera musikanläggning eller annan störande utrustning i boendet eller i direkt anslutning till boendet.

Kunden/gästen skall följa de bestämmelser som gäller för boendet, beträffande rökförbud och ev husdjursförbud. Överträdelse debiteras med en avgift från 4000sek

Om ej regler och villkor följs av kunden/gästen i sällskapet kan de omedelbart flytta från boendet och äger ej rätt att återfå någon del av de inbetalda beloppet. Vid förstörelse eller störande uppträdande kan skadestånd krävas av kund.


Förbehåll

Vi förbehåller oss rätten till prisändringar p.g.a ändringar av valutor, skatter och dylikt eller tryckfel. Kartor och ritningar är ej detaljerade och exakta, utan ger endast en orienterad bild. De angivna avstånden är cirka uppgifter.


Samtycke personuppgifter

Genom registrering av personuppgifter samtycker du som gäst till att Hassela Ski Resort, i egenskap av personuppgiftsansvarig, använder uppgifterna för att fullgöra Hassela Ski Resorts åtagande gentemot dig som vår gäst. Hassela Ski Resort använder gästens uppgifter för att kunna ge information, erbjudanden och service rörande gästens bokning via e-post, telefon, sms och postala utskick. Gästen kan även komma att kontaktas för marknadsundersökningar och i andra marknadsrelaterade syften. Dina uppgifter rensas 2 år efter senaste kontakt/bokning.

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.