Badpalatset SPA

Information

Badpalatset SPA

Öppettider

Koppla av och hämta ny kraft

Här kan du hämta ny kraft, energi och inspiration. Släpp allt för en stund, luta dig tillbaka och skäm bort dig.

Om Rosies Friskvård

Jag heter Rose-Marie Norlin. Denna säsong är ni varmt välkommen att boka behandlingar hos mig uppe på relaxen. Jag är diplomerad friskvårdsmassör och massage terapeut samt utbildad inom regndroppsteknik. Ta chansen att boosta din hälsa och öka ditt välmående! Jag ser fram emot att få ta hand om dig!

Om Ölsjöns Kropp & Hälsa

Jag heter Marie Westin och det är mig ni kommer möta om ni bokar in ett yin yoga pass. Jag kommer även hjälpa Rose-Marie om behov finns med massagebehandlingar. Jag är diplomerad friskvårdsmassör och yin yoga instruktör.
Varmt välkomna till oss!

Boka behandling

Rosies Friskvård: Tel / Sms 073-50 53 190. Epost OBS! vecka 10, Marie bokar behandlingar.
Ölsjöns Kropp & Hälsa: Tel / Sms 070-28 20 123. Epost

Bokningsregler Avbokning senare än 23 timmar före utsatt tid debiteras halva beloppet. Glömmer du att avboka debiteras hela beloppet. Det går bra att betala med kreditkort eller Swish. Vi är även knutna till Epassi för friskvårdsbidrag. Läs mer på Rosies Friskvård och Ölsjöns Kropp & Hälsa

Massage

Massage

Klassisk friskvårdsmassage

Klassisk massage för välmående, förebyggande och behandling. Massage av överkropp – rygg, axlar, nacke, armar och händer. Eller underkropp – säte och ben. Massagen anpassas utifrån önskemål och behov. Den klassiska massagen utförs med olja direkt på huden. Musklerna bearbetas genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen ökar och spänningar löses upp. Underbart avstressande och välgörande!

Klassisk friskvårdsmassage

Pris

30 minuter 450 kr
60 minuter 750 kr

Regndroppsmassage

Detta är en form av medicinsk aromaterapi. En väldoftande, utrensande och avstressande behandling där terapeutiska eteriska oljor används. Den är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem, kan bl.a stärka din hälsa, din hormonbalans, ditt immunförsvar, din sömn och hjälpa kroppen läka effekterna av stress. I regndroppsmassagen kombineras lättare massage med Young Livings eteriska oljor av allra högsta kvalitet. Regndroppsmassagen är som en varm, väldoftande, lyxig inpackning som tar en timme. De ekologiska, eteriska oljorna appliceras på fötterna och därefter på ryggen och nacken.

Regndroppsmassage

Pris

60 minuter 720 kr

Värmeterapi på IR madrass

En behandling där du ligger på en IR-madrass som värmer din kropp med infrarött ljus. Madrassen innehåller ädelsten av jade samt turmalin. Värmen går djupt in i vävnad och muskulatur med en mängd hälsoeffekter som resultat. Som exempelvis; ökar blodcirkulationen, reducerar smärta, lindrar inflammationer, stela leder och muskelsmärta. Är avslappnande, lindrar stress och ger en välbefinnande känsla. Du är väl omhändertagen, inbäddad i mjuk filt, lugn musik i bakgrunden medan härligt doftande och terapeutiska oljor sprids i rummet. Allt för ditt välbefinnande!

Värmeterapi

Pris

30 minuter 340 kr
Tillägg massage 200 kr

Yin-Yoga

Yin-Yoga

Yin Yoga

I badpalatset kan du njuta av ett härligt avkopplande yinyoga pass. Yin yoga är en mjuk och långsam form av yoga och är stärkande för både kropp och själ. Vi sitter eller ligger i positionerna i ca 3-5 min, du kan var nybörjare eller van yogis, alla är välkomna! Se veckoprogrammet för datum.

Yin Yoga

Pris

60 minuter 150 kr / person