Meetings in the mountains

Höjdpunkter

Vårt erbjudande

  • Gruppen hålls samman
  • Aktiviteter
  • Matupplevelser
  • Inspirerande miljö
  • Nyrenoverade konferenslokaler

Möten på berget

Upptäck den ultimata vinterkonferensen Vår vinterkonferens är mer än bara möten, det är en oförglömlig upplevelse i en vacker vintermiljö.

Fånga magin i snöklädda landskap med inspirerande möten, teambyggande aktiviteter och avslappning i en varm och mysig atmosfär. Vår konferens ger er möjlighet att fördjupa era affärsrelationer medan ni njuter av den fantastiska vinterprakten. Kom och skapa minnen som värmer hjärtat under hela året!

Konferens Ski Lounge

Restaurang Ski Lounge

Ski Lounge erbjuder en härlig kulinarisk upplevelse och trevliga stunder i en alpin miljö. Vårt kök erbjuder en enastående meny med delikata rätter som smälter i munnen och får dig att längta efter mer.

Restaurangen är inredd med omsorgsfullt utvalda detaljer som skapar en varm och inbjudande stämning. Mjuk belysning och soft musik samt en enastående utsikt över snöklädda bergstoppar skapar den perfekta miljön för en trivsam stund med arbetskamraterna.

Välkommen till bords i vårt alpina smultronställe.

Konferenslunch

Från morgon till kväll

Från morgon till kväll är Ski Lounge öppen och serverar, frukost, lunch och middag. Vi lägger speciell vikt vid att ha högklassiga råvaror och vällagade rätter. Egen After Ski arrangeras med stämningshöjande musik.

 

Konferens Play Gameroom

Utmana varandra

Konferenskampen i pubspel går av stapeln. Utmana varandra i skicklighet och strategi. I Play Gameroom finns det du behöver för en rolig kväll i gott sällskap.

Konferens Verandan

Lätt att finna stämning

När solen går ner över bergen kan man med lätthet finna stämning på Ski Lounge Veranda. När vädret inte tillåter glider vi in i värmen i Ski Lounge eller i mysiga Lobbybaren för förfriskningar.

Bo nära och bra på Ski Hotel

Konferenslokaler, restaurang, bad, gym allt detta finns i samma byggnad som hotellet. Välj bland, fräscha Clubrum eller enklare hotellrum.

Maxi för den stora gruppen

Kom nära varandra i våra stora Maxistugor. Hela 21 rum med 42 bäddar och ett stort kök och allrum.

Stugor

Från stora fräscha 8-bäddarsstugor till enkla 4-bäddsstugor.

Boka er konferens

Offertförfrågan

Skicka er offertförfrågan via
+46 (0)652 – 56 56 00
info@hasselaski.se

Avstånd

Stockholm 35 mil (4 h)
Uppsala 28 mil (3,5 h)
Örnsköldsvik 22 mil (3 h)
Sundsvall 6 mil (1 h)
Hudiksvall 6 mil (1 h)
Umeå 33 mil (4,5 h)
Örebro 42 mil (5,5 h)

Postadress

Hassela Ski Resort, Älvåsen
829 98 Hassela

Boka konferens