Konferensaktiviteter

Ett urval upplevelser

Hassela Ski Resort´s unika läge vid bergets fot och nära den fantastiska naturen ger möjligheter till oförglömliga upplevelser. Att skratta och ha kul tillsammans, att göra och se något annorlunda, kan vara höjdpunkten på en konferens.

På skidor

Konferensaktiviteter

Hyr en skidlärare

Få en pistvisning och bättra samtidigt på gruppens skidåkartalanger med någon av våra duktiga skidlärare.

Längd- eller utförstävling

Vi fixar spår eller bana, längd eller alpint. Det är bara att ladda tävlingsadrenalinet och kämpa!

Bobrace i skidbacken

På med mössan, för nu blir det åka av! Stafett eller individuellt, du bestämmer. Under och efter den tuffa kampen serveras varm blåbärssoppa.

Islandshäst

Upplev Hassela från hästryggen. Halls gård med härliga Islandshäster ligger vackert beläget på andra sidan Hasselasjön endast 15 minuter från Hassela Ski Resort med utsikt över Älvåsens blånande berg!

En eller två timmars ridtur

En mysig ridtur för er som vill komma ut och känna på hur det är att sitta på hästryggen och ta sig fram i skog och mark. På två timmars turen tar vi oss längre ut i skogen och de som vill får prova på tölt och galopp. Ingen tidigare erfarenhet krävs dock måste ryttaren väga max 90 kg.

Tre timmars ridtur för den ridvane

Här rider vi i ca tre timmar, vi töltar och galopperar samtidigt som vi njuter av naturen och hästarnas kraftfullhet. Efter turen bjuder vi på en enkel fika. Maxvikt är 90 kg.

Se mer på Storskogens hemsida

SPA-konferens

Konferens Spa

Koppla av och hämta ny kraft

Här kan du hämta ny kraft, energi och inspiration. Släpp allt för en stund, luta dig tillbaka och skäm bort dig.

Massage

Klassisk massage för välmående, förebyggande och behandling. Den klassiska massagen utförs med olja direkt på huden. Underbart avstressande och välgörande!

Yin yoga och Aufgussbastu

I Badpalatset kan du njuta av ett härligt avkopplande Yinyoga pass. Vill du ha en varm upplevelse så står Aufgussbastun redo. Här hälls eteriska oljor med vatten över de heta stenarna vilket ger en behaglig doft.

Och mycket mer...

Fler konferensaktiviteter

Det finns många fler aktiviteter exempelvis; Skyttesimulator, lerduveskytte, isfiske, föreläsare, underhållning med mera.

Har du någon speciell aktivitet som du vill genomföra med gruppen? Ställ frågan så gör vi vårt bästa för att tillgodose dina önskemål.