Jobba hos oss

Är du en naturlig glädjespridare som brinner för att ge våra gäster en vistelse hos oss som är över förväntan?

Vi söker dig som vill arbeta med våra gäster, framförallt barn och barnfamiljer men även ungdomar och vuxna gäster som vill uppleva minnesvärda stunder hos oss.

Vi värdesätter högt att du är arbetsvillig med hög flexibilitet, stort engagemang och en positiv inställning. Du brinner för serviceyrket och trivs bra med att arbeta i ett högt tempo under intensiva perioder.

Vi söker dig som tycker om att träffa och möta våra gäster och som förstår vikten av att mötas av ett leende, samt har förmågan att se alla våra gäster och vågar bjuda på dig själv och det lilla extra.

Tillsammans vill vi överträffa våra gästers förväntningar den kommande säsongen, vill du vara en i gänget som brinner för att dela med dig av din skidåkarglädje och bygga långsiktiga relationer för framtiden? Då kan det vara just dig vi söker!

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet eller relevant utbildning av det arbete du söker, samt att du har en positiv inställning till att arbeta på andra avdelningar vid behov.

  • Lön enligt kollektivavtal
  • Bra personalförmåner

Ansökan tas emot via mail info@hasselaski.se bifoga personligt brev.

Lediga tjänster

– Reception/bokning
– Skidlärare
– Skidshop
– Liftvärd
– Skidpatrull
– Lokalvårdare
– Hovmästare
– Bartender
– Restaurangbiträde
– Diskare
– Badvärd
– Kock

 

Välkommen med din ansökan!

Om Hassela Ski Resort
Hassela Ski Resort AB är en skidanläggning belägen i norra Hälsingland. Bolaget ägs av Adolfsen Group/Norlandia. Driftsbolaget omsatte cirka 27 mkr (2016) och har cirka 60.000 skiddagar (16/17). Hassela Ski Resort AB driver liftar, skidskola, skidshop, bad, restauranger, bokning och har cirka 900 bäddar fördelat på hotell och stugor. I anläggningen arbetar cirka 80 personer under vintersäsongen, anläggningen bidrar även till sysselsättning för externa entreprenörer.