SkiLounge

serveringstider

SkiLounge

Öppettider

Utsikt över skidbacken

SkiLounge har öppet från tidig morgon till sen kväll och ligger i centralbyggnaden. Bor du på Ski Hotell behöver du inte gå utomhus för att komma till matupplevelserna.

Glid in i SkiLounge och njut av goda maträtter och drycker. Glöm inte att boka bord inför middagen.

Skidåkarfrukost, Sportlunch, after ski, SkiLounge bistro, á la carte, kvällens middag.

Skidåkarfrukost

Stärk benen inför skiddagen

Njut av vår skidåkarfrukost som serveras i Ski Lounge. Här finner du allt du behöver för att börja dagen på bästa sätt. Vi serverar bland annat nybakt bröd – både grovt och ljust – samt mängder av pålägg såsom salami, ostar av olika slag, färsk frukt och grönsaker. En stor variation av nötter och torkad frukt är också stående inslag på frukostbuffén.

SkiLounge Bistro

Här finns något för alla

I förmaket till SkiLounge väntar SkiLounge Bistro, där du kan njuta av en stunds avkoppling. Fika eller smaka på någon vällagad maträtt från bistromenyn och låt ditt besök bli en kulinarisk upplevelse. Bäver Benny har ordnat en speciell meny med hans favoriter bara för barnen.

Sportlunch

Vällagad Sportlunch

Njut av en vällagad sportlunch varje dag under vintersäsongen! Välj mellan två läckra alternativ – husman eller pasta – och gläd dig åt den energiboost du behöver för att ta fler svängar i skidbacken. För våra vegetariska gäster erbjuder vi även ett härligt vegetariskt alternativ. Ett perfekt sätt att ladda om och njuta av god mat innan nästa skidäventyr!

Middag

À la carte & kvällens middag

Testa SkiLounge crossover-meny med maträtter från världens alla hörn. Kom in i den mysiga stämningen med skidbacken precis utanför restaurangen. Välj mat från á la carte-menyn eller mumsiga kvällens middag.

Take Away

Beställ mat i mobilen

Om du inte vill äta i restaurangen så går det alldeles utmärkt att beställa take away.

  1. Ladda ner appen WEIQ genom att skanna QR-koden här till vänster eller hämta där appar finns.
  2. Välj mat och dryck och välj take away
  3. När maten är klar får du en notis. Dryck hämtas i baren och mat i värmeriet, visa upp orderbekräftelsen för personalen.