Aktiviteter

AKTIVITETER

för fullspäckade dagar tillsammans

Här på anläggningen finns aktiviteter för både stora och små. Vi erbjuder ett brett aktivitetsutbud för att locka till en aktiv vistelse här hos oss, oavsett om du föredrar att vistas inomhus eller utomhus.

I direkt anslutning till hotellet ligger våra skidbackar och ett elljusbelyst längdskidspår, samt våra lekland Bäver Bennyland och vårt Aktivitetsområde.
I Bäver Benny land finns ett grillområde i anslutning till vårt barnområde med barnvänliga skidbackar, pulkabacke och en mindre värmestuga.
I aktivitetsområdet, mellan hotellanläggningen och skidtorget nere i dalen, finns ett grillområde med utsikt över en skridskobana och en miniskoterbana.

Inomhus finns en badanläggning, med en lekfulla bassäng för bad och bus, samt områden för bastu, bubbel och relax.
Du hittar även våra aktivitetsrum där det finns utrymme för att leka, spela och låta kreativiteten flöda i vårt lekrum, pysselrum och pingisrum.
Gym finns i hotellbyggnaden där man kan köra ett pass.
Passa även på att utmana varandra på någon av sänsongens utvalda spelmaskiner och spelautomater alternativt låna ett spel som ger hela familjen mysiga spelstunder tillsammans.

På anläggningen träffar du förstås även Bäver Benny,som ser fram emot att hitta på massor av spännande aktiviteter varje dag under hela vintersäsongen!