Boende

– för stora som små sällskap närmare än du tror

Här finns det olika boendetyper att välja mellan. Bo bekvämt på hotell, mysigt och familjärt i våra stugor, ta med hela släkten eller kompisgänget till Maxistuga eller varför inte boka en säsongsplats för din husvagn.

I huvudanläggningen finns det hotellrum 2+1 bäddar, hotellrum 2+2 bäddar, clubrum 2+2 bäddar, familjerum 2+2 bäddar och lägenheter. Dessa ligger alla i direkt anslutning till pist. Rummen bokas med halvpension (kvällens middag och frukostbuffé), linne och slutstäd och lägenheterna som självhushållsboende.

Sportstugor med 4+2 bäddar på 36 kvm finns i Bäverbyn och Björnbyn. Bäverbyn, som ligger 400 m från pist, är en bostadsrättsförening och har olika inredningar i många av stugorna. Björnbyn ligger ca 900 m från pist men har en transportlift ca 150 m från byn som tar er upp till huvudanläggningen under backens öppentider.

Gällande stugor för upp till 10 personer så finns Björnen Villa, 150 m till transportlift och Kristallen, 250 m till pist.

För större sällskap på upp till 42 personer kan vi varmt rekommendera Maxistuga vilket är ett enklare men mysigt självhushållsboende.

Har du egen husvagns finns det säsongsplats att hyra så kan du komma och åka som det passar dig under hela vintern.

Oavsett hur du väljer att bo önskar vi dig en trevlig vistelse hos oss.

Print Friendly, PDF & Email