SKOTERSAFARI

fartfyllda SKOTERupplevelser

Tillsammans med Äventyrsmästarna kan hela familjen eller kompisgänget ge sig ut på en oförglömlig Skotersafari i Hälsinglands vackra skogar och marker.
De erbjuder dagliga turer där du bestämmer längden på din dagsutflykt. Vid en skotersafari ingår guide som ser till att för dagen välja det bästa alternativet av tur som anpassas efter åkarens kunskaper och önskemål. Ni får även vid en skotersafari låna utrustning så som varma skoterkläder, hjälm och skor för att bäst klara av en dag utomhus. Ni åker tillsammans på våra tvåsitsiga snöskotrar och det ingår bränsle och en försäkring som gäller för er under turen. Skotersafariturer kan bokas dagligen under vintersäsongen så snart föret tillåter oss att ta oss fram längs lederna i det närliggande området.

Hos Äventyrsmästarna kan du även hyra en snöskoter för en längre eller kortare tur på egen hand. Du utgår ifrån Hassela och tar dig längs mängder av valbara skoterleder i Hälsingland. Du kan köra endast i närområdet eller bege dig ut på längre turer till andra fjäll för lite längre veckoturer. Möjligheterna är många och bara du bestämmer hur du vill lägga upp dina turer längs de leder som finns.

Läs mer om vår samarbetspartner Äventyrsmästarna och låt dig inspireras av deras utbud av upplevelser och aktiviteter!
All bokning sker direkt med Äventyrsmästarna via telefon: 0703728555 eller via mail: info@aventyrsmastarna.se