Träningsläger

SKRÄDDARSYTT TRÄNINGSLÄGER

Hassela Ski Resort är rätt plats för ett varierande och innehållsrikt träningsläger. Här finns bland annat FIS-godkänd slalom/storslalompist, längspår på 2½, 4 och 8 km med varierad kupering, bad, husmanskost, festligare menyer, skidåkarfrukost, konferenslokaler, aktiviteter, gym med utrymme för kondition och styrka, olika gruppaktiviteter som skotersafari, teambuilding och mycket mer.

Kombinera vistelsen med både nytta och nöje på ett roligt och inspirerande sätt, samtidigt som det ges möjlighet att umgås med varandra och stärka gemenskap som skapar en god sammanhållning i gruppen. Låt deltagarna få ta del av vacker natur som ger påfyllning av glädje och energi.
Vi har kapacitet att ta emot riktigt stora grupper och föreningar, och erbjuder allt från dagsresor till övernattningsresor.

För föreningar och grupper paketerar vi ett helhetskoncept, utifrån era ösnkemål, med alltifrån boende, till mat och aktiviteter som passar efter era önskemål.
Kontakta oss med era önskemål så återkommer vi med en prisförslag på ett arrangemang som passar just er grupp; info@hasselaski.se

Vi ser fram emot att låta er ta del av en aktiv vistelse här hos oss!