LOKALER

i anslutning till alla faciliteter

Granen

Ytan på lokalen är 47 kvm och finns i direkt närhet till alla faciliteter. Ligger på plan 1 i direkt anslutning till hotellet. Plats för 32 personer i skolsittning Ljus och fräsch i med utsikt mot skidbackar. PC-kanon med ljud, whiteboard, blädderblock, block, penna, isvatten, frukt och godis ingår i lokalhyra.

Konferenslokaler Parkett Skol U-bord Yta kvm
Granen D 50 32 16 47

 

Tallen

Ytan på lokalen är 54 kvm och finns i direkt närhet till alla faciliteter. Ligger på plan 1 i direkt anslutning till hotellet. Plats för 48 personer i skolsittning Ljus och fräsch i med utsikt mot skidbackar. PC-kanon med ljud, whiteboard, blädderblock, block, penna, isvatten, frukt och godis ingår i lokalhyra.

Konferenslokaler Parkett Skol U-bord Yta kvm
Tallen C 66 48 16 54

 

Klubben

Klubben ligger i direkt anslutning till lokalen Luråsen, restaurang och pister. 18 personer i skolsittning eller styrelsebord Ytan på lokalen är 40 kvm. Ljus och fräsch i med utsikt mot skidbackar. Whiteboard, blädderblock, block, penna, isvatten, frukt och godis ingår i lokalhyra.

Konferenslokaler Parkett Skol U-bord Yta kvm
Klubben B 18 40

 

Luråsen

Luråsen har en yta på 196 kvm. Lokalen finns i direkt anslutning till hotell, restaurang, pister och bad. Ljus och rymlig med bra ljud och bildutrustning. Största lokal med plats för 200 personer i biosittning. PC-kanon med stödskärmar för maximal kommunikation även vid full lokal. Block, penna, isvatten, frukt och godis ingår i lokalhyra.

Konferenslokaler Parkett Skol U-bord Yta kvm
Luråsen  A 200 150 196