Friluftsdag

skönt häng tillsammans

Hassela Ski Resort passar perfekt för skolklasser och större daggrupper som har möjlighet att lägga en friluftsdag under vardagar, vecka 2-7 samt 11-14.
Friluftsdagar är en uppskattad dag för alla deltagarna. Hos oss kan ni kombinera delar eller hela paket som passar just er. Här finner ni aktiviteter både utomhus och inomhus som tex skidåkning utför och på längden, isfiske, bad.
Låt deltagarna komma ut i friska luften och få ta del av vår vackra natur som ger påfyllning av glädje och energi. Se till att de får aktivera sig på ett roligt och inspirerande sätt, samt ge dem möjlighet att umgås med varandra och finna gemenskap som skapar en god sammanhållning i gruppen.

Hos oss får ni ta del av vinterhalvårets fantastiska alpinskidåkning, med pister som passar både nybörjare och avancerade skidåkare. Låt även gruppens ovana skidåkåkare få testa på genom att boka en skidlärare.
Här finns också fina längdspår i välkuperad terräng och i vacker miljö.
Även andra utomhusaktiviteter finns att tillgå, så som pulkabacke, skridskobana och aktivitetsområden som lämpar sig för gruppaktiviteter.
Inomhus finner ni vår badanläggning, som har gott om plats för både lek och bus i vår pool och för relax i bubbelpool och bastu.

Kontakta oss med era önskemål för prisförslag så hjälper vi er att sy ihop en härlig dag: info@hasselaski.se

Vi ser fram emot er friluftsdag!