Boka-tidigt-erbjudande på Skihotel

Få 10% av bokningsvärdet som en ”boka-tidigt-pott” att handla annat för på Hassela Ski Resort!

Det är nu hög tid att boka vinterns skidsemester på Hassela Ski Resort.
Njut av härlig skidåkning på både längden och tvären, ta ett varmt bad i vår badanläggning samt ta del av aktiviteter för barnen både inomhus och utomhus.

Fram till och med den 31/10 får du 10% boka-tidigt-pott på hela värdet av din förbokning.
Boka-tidigt-pott kan du använda för att betala med på plats på anläggningen under din vistelse när du bor på vårt Skihotel.
Du får en boka-tidigt-pott som gäller på allt som du förbokar inför din vistelse när du bokar Skihotel inkl. mat, skipass & badpaket, skidhyra och skidskola.
Ju högre värde på din bokning desto mer samlar du på dig i din boka-tidigt-pott som du kan handla för när du väl är på plats.
Boka-tidigt-potten gäller som betalning på plats på Hassela Ski Resort till exempel i våra restauranger & caféer, skidhyra/skidshop/skidverkstad, skidskola, badanläggningen och våra övriga barnaktiviteter som vi erbjuder här på anläggningen*.

* Boka-tidigt-pott gäller EJ på undantaget följande aktiviteter som drivs av externa entreprenörer så som massage & spa-behandlingar, hästturer, skotersafari osv…

 • Aktiviteter med vår entreprenör Storskogens Hästturer
 • Aktiviteter med vår entreprenör Äventyrsmästarna
 • Spa & Massage-behandlingar
 • Speciella event & evenemang med utomstående entreprenörerErbjudandet gäller endast bokningar som görs senast den 31/10 – 2017Erbjudandet kan EJ kombineras med andra erbjudanden och rabatter.
  Erbjudandet gäller endast på bokningar om minst tre efterföljande dygn.
  Erbjudandet är ej bokningsbart under v.9 – 2018
  För att ta del av boka-tidigt-potten måste man boka boende på Skihotel (gäller Ej stugboende)
  Ange bokningskod: POTTEN för att ta del av erbjudandet
  (vid bokning online, ange POTTEN i meddelandefältet så kommer ny bokningsbekräftelse med erbjudandekoden ”potten” inlagd)

  Boka direkt

Print Friendly, PDF & Email