Bygg fritidshus i underbara Hälsingland

Investera i Hassela stugby

Drömmer du om en alldeles egen stuga med närhet till både utförsåkning, längdspår och finfina skoterleder? Då har du nu en lysande möjlighet att förverkliga den drömmen genom att bygga ett fritidshus i direkt anslutning till vår anläggning.

Inledningsvis erbjuder vi huspaket på 8 av 30 tomter i området Kristallen som ligger strax nedanför hotellet. Tillsammans med Bohus Villan har vi tagit fram tre huspaket där stugans storlek och planlösning skiljer sig åt för att ni ska kunna välja den modell som passar just era behov bäst.

Tips! Husen kan anmälas för uthyrning via Hassela Ski Resort uthyrningspool och då man kan förvänta sig en mycket bra extrainkomst.

 

Läs mer hos mäklaren Länsförsäkringar
eller fortsätt skrolla för att ta en närmre titt på stugorna!

 

 

 

Hassela Fjällhus-serien

Husen håller väldigt hög standard och har alla de bekvämligheter man förväntar sig i ett fritidsboende. I samtliga hus finns finns, utöver sovrum, ett stort sovloft så det får plats många gäster. De tillverkas dessutom inomhus i Bohuslän i en torr och säker miljö, och transporteras sedan på lastbil till Hassela för snabb montering.

 

Hassela 57 – för den mindre familjen

Detta är den minsta stugan i Hassela Fjällhus-serien, men låt dig inte luras! Dessa 57 kvadratmeter är väldigt yteffektiva och därmed idealisk för den mindre familjen.

Från 1 930 000:-

 

 

 

Hassela 84 – för den större familjen

Är ni en större familj? Eller kanske vill ni kunna bjuda in nära och kära utan att det blir brist på sovplatser? Med denna modell på 84 kvadrat ryms ni fler!

Från 2 536 000:-

 

Planlösning 1

 

Planlösning 2

 

 

Hassela 114 – med plats för många

Är ni i behov av mycket utrymme så är det den här modellen ni ska spana in närmre. Det här är ett parhus på hela 114 kvadrat som, om ni vill, kan öppnas upp för att skapa en stor stuga.

Från 3 690 000:-

 

Planlösning 1

 

Planlösning 2

 

Planlösning 3