VILDMARKSUPPLEVELSER

aktiviteter i skog och mark

Äventyrsmästarna har många vildmarksupplevelser att erbjuda.

Välkommen ut i vildmarken, till en plats som ligger undanskymd långt ute i skogen, en plats vi valt att kalla för Vildmarksbyn. Äventyrsmästarnas vildmarksby ligger längs en skogsväg ca. 2,5km ifrån hotellanläggningen på Hassela Ski Resort. I Vildmarksbyn finns ett fint vildmarksspa med vedeldade badtunnor och jordbastu. Perfekt för att varva ner efter en dag i backen eller efter en lång och fullspäckad konferensdag. Här finns utrymme för grupper med upp till 30 personer för bästa bekvämlighet och nöje. Är man hungrig så kan man avnjuta en middag som tillagas över öppen eld och serveras i vår storkåta för upp till 40 ätande gäster. Varför inte kombinera med någon skojjig och givande aktivitet.

I Vildmarksbyn erbjuds aktiviteter så som en Äventyrsbana för teambuilding som passar grupper från 6 personer till över 100 personer i grupp. Här anordnas även 5-kamper med utvalda aktiviteter som anpassas efter gruppen om ni vill det. Boka även på en skotertransport för resan tur och retur till Hassela Ski Resort för enklaste färden emellan anläggningarna.
Vildmarksbyn har förstås även fullständiga rättigheter för servering av mat och dryck.

Tillsammans med guide erbjuds även vinterfiske i de flera fina sjöar och tjärnar som finns att utforska runt Hassela Ski Resort! Vill ni pimpla, ismeta eller angla? En heldag eller så bara för någon timme så följer vår guide med er och instruerar er så att turen blir så lyckad som möjligt.

Läs mer om Äventyrsmästarna och deras utbud av upplevelser och aktiviteter.
All bokning sker direkt med Äventyrsmästarna via telefon: 0703728555 eller via mail: info@aventyrsmastarna.se